top of page

Vodafone Mobil Ödeme Nerede Kullanılır ?







Merhaba,


Vodafone Mobil Ödeme nerede kullanılır sorunuza cevap vermeye çalışacağım.


Vodafone Mobil Ödeme; Google Play, App Store, Spotify gibi pek çok anlaşmalı iş yerinden yapacağınız alışverişlerinizi saniyeler içerisinde gerçekleştirmenize, işlem tutarını direkt faturanıza yansıtarak veya bakiyenizden düşerek kolayca ödemenize imkan tanıyan hızlı, pratik ve güvenli bir ödeme yöntemidir¹.


Vodafone Mobil Ödeme ile dilediğiniz uygulama veya uygulama içi içerikleri faturanıza yansıtarak veya TL bakiyenizden satın alabilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizi paylaşmadan, hızlı ve güvenli ödemenin keyfini çıkarın¹!


Vodafone Mobil Ödeme servisini açmak veya kapatmak için SMS, Müşteri Hizmetleri, Vodafone Pay veya Vodafone Yanımda uygulamasını kullanabilirsiniz.


Google Play'de Mobil Ödeme kullanmak için Android cihazınızdan Google Play uygulamasını açın. Sayfanın sol üst köşesinden "Menü"ye girin. "Menü" aracılığı ile "Ödeme Yöntemleri" sekmesine tıklayın. "Ödeme Yöntemi Ekle" başlığı altında "Vodafone Pay | Mobil Ödeme" seçin. Seçim sonrasında tek seferlik şifre içeren SMS iletilir. Açılan sayfaya şifre girişi gerçekleştirildikten sonra Google Play üzerinden Mobil Ödeme kullanmaya başlayabilirsiniz.


Vodafone Mobil Ödeme nerede kullanılır 7/24 nakit bozumcubey


Vodafone Mobil Ödeme, online alışverişlerinizde kredi kartı bilgilerinizi paylaşmadan hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme yapmanızı sağlayan bir servistir. Vodafone Mobil Ödeme ile Google Play, App Store, Spotify gibi pek çok anlaşmalı iş yerinden yapacağınız alışverişlerinizi faturanıza yansıtarak veya TL bakiyenizden düşerek kolayca ödeyebilirsiniz. Vodafone Mobil Ödeme servisini açmak için SMS MOBILODEME AC yazıp 7878'e ücretsiz göndermeniz yeterlidir.


Vodafone Mobil Ödeme limitinizi kullanarak alışveriş yapabileceğiniz gibi, nakite de çevirebilirsiniz. Bunun için Bozumcu Bey adlı bir platformu kullanabilirsiniz. Bozumcu Bey, Vodafone Mobil Ödemenizi %40'a varan oranlarla bozdurmanıza imkan tanıyan güvenilir ve hızlı bir sitedir. Bozumcu Bey ile mobil ödemenizi 5-15 dakika içinde nakite dönüştürebilirsiniz. Bozumcu Bey ile iletişime geçmek için canlı destek hattını kullanabilirsiniz. www.bozumcubey.com


Vodafone Mobil Ödeme ile hem alışverişin hem de nakitin keyfini çıkarın!



Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.



2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page