top of page

Vodafone Mobil Limit Bozdurma








Vodafone mobil ödeme bozumcubey ile nakite çevirmek istiyorsanız, bu yazı size yardımcı olabilir. Vodafone mobil ödeme, Vodafone faturalı veya faturasız hat kullanıcılarının Google Play, App Store, Spotify gibi pek çok anlaşmalı iş yerinden yapacakları alışverişlerin tutarını cep telefonu faturalarına yansıtarak veya TL bakiyelerinden düşerek ödemelerine imkan tanıyan bir servistir. Bu servisi kullanarak hem kredi kartı bilgilerinizi paylaşmadan hem de hızlı ve güvenli bir şekilde online alışveriş yapabilirsiniz.


Ancak bazen mobil ödeme limitinizi kullanmak istemeyebilir veya nakit ihtiyacınız olabilir. Bu durumda Vodafone mobil ödemenizi bozdurarak nakite çevirmeniz mümkündür. Bunun için güvenilir ve uygun komisyonlu bir hizmet sunan Bozumcu Bey'i tercih edebilirsiniz. Bozumcu Bey, Vodafone mobil ödemenizi %40'a varan oranlarla bozdurmanıza ve 5-30 dakika içinde hesabınıza ödeme yapmanıza olanak sağlar. Bozumcu Bey ile iletişime geçmek için whatsapp destek hattını kullanabilir veya web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Vodafone mobil ödeme bozdurma işlemi için yapmanız gerekenler şunlardır:


- Mobil ödeme servisinizin açık olduğundan emin olun. Eğer kapalıysa SMS MOBILODEME AC yazıp 7878'e ücretsiz göndererek açabilirsiniz.

- Bozumcu Bey'in whatsapp destek hattına mesaj atın ve bozdurmak istediğiniz tutarı belirtin.

- Size verilen yönlendirmeleri takip ederek mobil ödeme işlemini gerçekleştirin.

- Mobil ödeme onay kodunu destek hattına gönderin.

- Hesap bilgilerinizi paylaşın ve ödemenizi alın.


Vodafone mobil ödeme bozumcubey ile nakite çevirmek bu kadar kolay ve pratik. Siz de bu hizmetten yararlanmak için Bozumcu Bey'i tercih edebilirsiniz. 7/24 canlı destek ve uygun komisyon oranları ile Bozumcu Bey sizin yanınızda!



Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilrisiniz.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page