top of page

Türk Telekom Pokus Nasıl Kullanılır?




Türk Telekom pokus limit nasıl kullanılır sorunuza web arama sonuçlarına göre cevap vereceğim.


Türk Telekom pokus limit, Türk Telekom'un e-cüzdan uygulaması Pokus'ta sunulan bir özelliktir. Bu özellik sayesinde Türk Telekom müşterileri, Pokus hesaplarına bakiye yükleyebilir ve acil ihtiyaçlarını bu bakiye üzerinden karşılayabilirler²⁴.


Türk Telekom pokus limit nasıl kullanılır? İşte adımları:


- Hatlarını mobil ödemeye açık olan Türk Telekom müşterileri, Pokus uygulamasını indirir ve üye olur.

- Pokus uygulamasının ana sayfasındaki "+" butonuna basar ve "Hazır Limit" seçeneğini seçer.

- Yükleme yapmak istedikleri tutarı girer ve onaylar.

- Yükleme işlemi tamamlandığında, Pokus Kart'larına bakiye yüklenmiş olur.

- Pokus Kart'larıyla günlük harcamalarını yapabilirler.

- Yaptıkları harcamaları bir sonraki fatura döneminde öderler²⁴.


Türk Telekom pokus limit ile ilgili daha fazla bilgi için https://pokus.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


Türk Telekom pokus, hem bir uygulama hem de bir kart olan yeni bir ödeme şeklidir. Pokus ile alışverişten oyuna, yemekten eğlenceye her yerde ödeme yapabilir, rehberinizden istediğiniz kişiye para gönderebilir, arkadaşlarınızla hesapları bölüşebilir ve 7/24 para transferi ile hep online kalabilirsiniz. Üstelik Pokus'ta aylık kullanım ücreti yoktur. Pokus Kart'ı Türk Telekom mağazalarından, CarrefourSA ve Teknosa mağazalarından alabilir veya uygulama mağazasından Pokus'u indirebilirsiniz. Ayrıca Türk Telekom Hazır Limit ile Pokus bakiyenize mobil hat faturanıza yansıtarak kolayca yükleme yapabilir ve acil ihtiyaçlarınızı hemen alıp sonra ödeyebilirsiniz. Bozumcubey ise Pokus kullanıcılarına nakit para kazandıran bir sitedir. Bozumcubey ile Pokus Kart'ınızda bulunan bakiyeyi anında nakite çevirebilir ve acil durumlarda size yardımcı olabilir. Bozumcubey, Türkiye'nin en iyi ve en güvenilir bozdurma sitesidir.



Türk Telekom pokus ile hayatınızı kolaylaştırın! Pokus hazır limit nakit para hizmeti sayesinde, acil ihtiyaçlarınızı karşılamak için 7/24 bozumcubey pokus kartınızı kullanabilirsiniz. Bozumcubey pokus kart herkese açık bir işlem kartıdır. Sadece Türk Telekom müşterilerine özel avantajlar sunar. Bozumcubey pokus kart ile istediğiniz yerde ve zamanda nakit para çekebilir, alışveriş yapabilir, faturalarınızı ödeyebilir ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bozumcubey pokus kart ile hayatınızı renklendirin!



Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.


3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page