top of page

Turkcell Mobil Ödeme Limiti Öğrenme








Turkcell Mobil Ödeme, Turkcell hatlı müşterilerin anlaşmalı üye işyerlerinde yaptıkları alışverişlerin ödemelerini faturalarına yansıtarak veya TL bakiyelerini kullanarak gerçekleştirmelerini sağlayan bir servistir². Mobil ödeme servisinden yararlanmak için hattınızın mobil ödemeye açık olması gerekmektedir.


Turkcell Mobil Ödeme limitleri, fatura ödeme durumu ve son 6 aylık ortalama fatura tutarına göre abone bazında değişkenlik gösterebilir. Genel olarak limitler 50 TL ile 200 TL arasındadır. Google Play Store'da tek seferde yapabileceğiniz maksimum işlem limiti ise 100 TL'dir¹³.


Mobil ödeme limit bilginizi öğrenmek için MOBILODEME LIMIT yazıp 2222'ye göndererek kalan mobil ödeme limitinizi sorgulayabilirsiniz². Limitler üye işyerine göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için 0850 622 60 60 Paycell Ödeme Hizmetleri Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz².


Turkcell Paycell Mobil Limit Bozumcubey Nakit 7/24, güvenilir ve hızlı bir şekilde mobil limitinizi nakite çevirmenizi sağlayan bir hizmettir. Mobil limitinizin tamamını veya istediğiniz bir kısmını bozumcubey.com üzerinden kolayca talep edebilirsiniz. Talebiniz onaylandıktan sonra, nakit paranız Paycell hesabınıza anında aktarılır. Böylece acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilir, istediğiniz gibi harcayabilir veya yatırım yapabilirsiniz. Turkcell Paycell Mobil Limit Bozumcubey Nakit 7/24, mobil limitinizi değerlendirmenin en akıllı ve avantajlı yoludur.



Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.


4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page