top of page

Turkcell Mobil Ödeme




- Turkcell mobil ödeme işlemi, hattınızla Mobil Ödeme anlaşmalı kurumlardan alacağınız mal veya hizmetin bedelini nakit ya da kart kullanmadan, Turkcell faturanıza yansıtarak ya da TL bakiyenizi kullanarak hızlıca ödeme yapabilmenizi sağlayan bir hizmettir.

- Mobil ödeme ile App Store, Google Play, League of Legends, Facebook ve Joygame gibi binlerce üye iş yerinde güvenli ve kolay alışveriş yapabilirsiniz.

- Mobil ödemeyi kullanabilmek için hattınızı **2222’ye MOBILODEME AC yazıp göndererek veya çağrı merkezini arayarak açtırmanız gerekmektedir. Kurumsal hattınız mobil ödemeye kapalı ise şirket yetkiliniz ile iletişime geçmelisiniz.

- Mobil ödeme ile ilgili ücretlendirme,faturalı hatlar için Turkcell faturanıza yansırken, faturasız hatlar için TL bakiyenizden düşer. Ayrıca, kredi ödemesini Turkcell faturanıza yansıtarak yapan müşterilerden **aylık 3,99 TL** mobil ödeme üyelik bedeli alınmaktadır.

- Mobil ödemeyi **iptal etmek** için 0850 622 60 60 numaralı Paycell Müşteri Hizmetleri'ni ve 532’yi arayabilirsiniz.


Turkcell Paycell mobil ödeme, Turkcell faturanıza yansıtarak ya da TL bakiyenizi kullanarak anlaşmalı kurumlardan alışveriş yapmanızı sağlayan bir hizmettir. Paycell Hazır Limit ise Paycell uygulamasını indirerek hesabınıza tanımlanan bir kredi limitidir. Bu limit ile isterseniz Paycell Kart'ınıza yükleyip dilediğiniz yerde harcayabilir ya da nakit olarak çekebilirsiniz. Turkcell Paycell mobil ödemenizi nakite çevirmek istiyorsanız Bozumcu Bey size yardımcı olabilir. Bozumcu Bey, Turkcell Paycell mobil ödemenizi %50'ye varan oranlarla bozdurmanızı sağlayan güvenilir bir platformdur. Bozumcu Bey ile 7/24 canlı destek alabilir ve 5-30 dakika içinde hesabınıza ödeme alabilirsiniz. Turkcell Paycell mobil ödeme bozumcubey ile nakite çevirmek için yapmanız gerekenler şunlardır:


- Bozumcu Bey web sitesine girin ve canlı desteğe bağlanın.

- Bozumcu Bey yetkilisine Turkcell Paycell mobil ödeme bozdurmak istediğinizi söyleyin.

- Bozumcu Bey yetkilisi size güncel komisyon oranını ve hesap bilgilerini verecektir.

- Turkcell Paycell mobil ödemenizi Bozumcu Bey hesabına gönderin ve dekontu canlı desteğe iletin.

- Bozumcu Bey yetkilisi ödemenizi onaylayacak ve belirttiğiniz hesabınıza para transferi yapacaktır.


Turkcell Paycell mobil ödeme bozumcubey ile nakite çevirmek bu kadar kolay ve hızlıdır. Siz de hemen Bozumcu Bey'i deneyin ve avantajlı fiyatlarla nakit ihtiyacınızı karşılayın.



Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.


15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page