top of page

TTNET Nakit Çevirme Nasıl Yapılır ?






TTnet Playstore Bozum


TTnet Playstore, Türk Telekom'un ev interneti kullanıcılarına sunduğu bir oyun alım platformudur. TTnet Playstore üzerinden faturalı hatlarınızla aylık 500 TL'ye kadar oyun satın alabilirsiniz. Satın aldığınız oyunların bedeli faturalı hatlarda faturanıza yansır. Ayrıca faturalı hatlar için 12 taksite bölme imkanı da bulunmaktadır.


TTnet Playstore bozum ise, satın aldığınız oyunları nakite çevirme işlemidir. Bozumcu Bey olarak, TTnet Playstore oyunlarınızı %50'ye varan oranlarla bozduruyoruz. Yani 500 TL'lik oyunu bize 250 TL'ye satabilirsiniz. Bozum işlemi için öncelikle bizimle iletişime geçmeniz ve hangi oyunları almanız gerektiğini öğrenmeniz gerekir. Yanlış alınan ürünler kabul edilmemektedir. Alacağınız oyunları TTnet Playstore hesabınıza giriş yaparak ödeme yöntemi olarak mobil ödemeyi seçerek satın alabilirsiniz. İlk alışverişinizde TTnet Playstore ekibi tarafından aranarak işleminizi onaylayacaklardır. Onay sonrası oyun kodlarınız hesabınıza yansıyacak ve bize iletebileceksiniz. İlettiğiniz kodları kontrol ettikten sonra 5-30 dakika içinde ücretinizi hesabınıza aktarıyoruz.


Bozumcu Bey, TTnet Playstore bozum işlemlerinde güvenilir ve hızlı bir hizmet sunmaktadır. Siz de TTnet Playstore oyunlarınızı nakite çevirmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçin ve avantajlı oranlarımızdan yararlanın.




Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



wwww.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.


0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page