top of page

Pokus Nakit Çevirme Nasıl Yapılır ?





Pokus, Türk Telekom'un yeni dijital ödeme şeklidir. Pokus ile alışverişten oyuna, yemekten eğlenceye her yerde ödeme yapabilir, rehberinizden istediğiniz kişiye para gönderip alabilir, arkadaşlarınızla hesapları bölüşebilir ve 7/24 para transferi ile hep online kalabilirsiniz. Pokus hem bir uygulama hem de bir karttır. Üstelik Pokus'ta aylık kullanım ücreti yoktur.


Pokus dijital bakiyenizi Bozumcu Bey gibi sitelerde nakite çevirebilirsiniz. Bozumcu Bey, Pokus dijital bakiyenizi %50'ye varan oranlarla bozdurmanızı sağlayan bir platformdur. Pokus bozdurma işlemi için Bozumcu Bey'e Whatsapp veya Canlı Destek bölümünden ulaşmanız yeterlidir. Pokus bozdurma işlemleriniz 5-30 dakika içinde onaylanıp hesabınıza gönderilmektedir.


Pokus dijital bakiyenize para yatırmak da çok kolaydır. Banka hesaplarından, banka kartlarından veya Türk Telekom bayileri ve tüm banka ATM'leri aracılığıyla paranızı Pokus'a yükleyebilirsiniz. Ayrıca Türk Telekom Hazır Limit ile acil ihtiyaçlarınızı hemen alıp sonra ödeyebilirsiniz. Türk Telekom Hazır Limit ile Pokus bakiyenize Türk Telekom mobil hat faturanıza yansıtarak kolayca yükleme yapabilir ve dilediğinizce harcayabilirsiniz.


Pokus, güvenli ve kolay bir ödeme yöntemi olarak hayatınızı kolaylaştırır. Pokus'u indirmek için cep telefonunuz ile QR kodu okutabilir veya uygulama mağazasına girip Pokus'u indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için pokus.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.




Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



wwww.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page