top of page

Pokus Mobil Limit







Pokus mobil limit işlemi, Türk Telekom'un e-cüzdan uygulaması Pokus'un bir özelliğidir. Bu özellik sayesinde Türk Telekom müşterileri, Pokus hesaplarına bakiye yükleyebilir ve acil ihtiyaçlarını bu bakiye üzerinden karşılayabilirler. Pokus Kart'a mobil ödeme limitleri dahilinde yükleme yapabilecek kullanıcılar, en yakın hesap kesim tarihli fatura döneminde harcamalarını kolayca ödeyebilirler.


Pokus mobil limit işleminden yararlanmak için hatlarınızın mobil ödemeye açık olması gerekmektedir. Mobil ödeme kaydı yapmak için MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj atabilir, Mobil Online İşlemler uygulaması üzerinden ya da 444 11 15'i arayarak işlem yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi için https://pokus.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


Türk Telekom'un yeni ödeme şekli Pokus ile artık dilediğin yerde harcama yapabilir, rehberinden istediğin kişiye para gönderebilir, arkadaşlarınla hesapları bölüşebilir ve 7/24 para transferi ile hep online kalabilirsin. Üstelik Pokus'ta aylık kullanım ücreti yok! Pokus hem bir uygulama hem de bir kart.


Pokus Kart'ını Türk Telekom mağazalarından, CarrefourSA ve Teknosa mağazalarından alabilir veya pokus.com.tr adresinden sipariş verebilirsin. Pokus Kart'ını Türk Telekom mobil hat faturana yansıtarak kolayca para yükleyebilir ve Hazır Limit ile acil ihtiyaçlarını hemen alıp sonra ödeyebilirsin. Pokus Kart'ın temassız özelliği sayesinde nakite ihtiyaç duymadan hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme yapabilirsin. Pokus'u indirmek için cep telefonun ile QR kodu okutabilir veya uygulama mağazasına girip Pokus'u indirebilirsin. Hadi sen de Pokuslu ol ve rahat alışverişin keyfini çıkar!




Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.


0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page