top of page

Valorant Kod Bozum İşlemi Nasıl Yapılır ?

Güncelleme tarihi: 22 Nis 2023





Paycell, Turkcell'in sunduğu bir alışveriş kartıdır. Paycell ile anlaşmalı noktalardan alışveriş yapabilir, kazandığınız puanları harcayabilir veya nakite çevirebilirsiniz. Paycell Kart'ınızın limitini Turkcell faturanıza yansıtarak ödeyebilirsiniz. Bozumcu Bey ise Paycell Kart'ınızın limitini nakite çevirmenize yardımcı olan bir sitedir.

Paycellden Valorant kod almanız için öncelikle paycell hesabınızın aktif olduğundan emin olun. Paycellde oyunlar ve pin bölümü üzerinden valorant kod alabilirsiniz.

Bozumcu Bey ile Paycell Kart'ınızın limitini %50'ye varan oranlarla bozdurabilirsiniz. Bozumcu Bey ayrıca Valorant oyunu için de e-pin alım yapmaktadır. Valorant oyununda VP (Valorant Points) adında bir para birimi vardır. VP ile oyun içi eşyalar satın alabilir veya karakterlerinizi geliştirebilirsiniz. Bozumcu Bey, uygun fiyatlarla VP alım sağlayan bir bozum sitesidir. Bozumcu Bey'den sattığınız vp kodunuz ile nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bozumcu Bey, 7/24 canlı destek hizmeti veren güvenilir ve hızlı bir sitedir. Paycell Kart'ınızın limitini nakite çevirmek veya Valorant oyunu için VP satın almak istiyorsanız Bozumcu Bey'i tercih edebilirsiniz.




Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

留言


Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page