top of page

Paycell İle istanbulkart İşlemi Nasıl Yapılır ?

Güncelleme tarihi: 19 Nis 2023





Paycell Kart ile İstanbulkart Bozdurma


İstanbulkart bozdurma işlemi yapmak isteyenler için Paycell Kart bir alternatif olabilir. Paycell Kart, ön ödemeli bir kart olup, her yerde alışveriş yapmanıza ve puan biriktirmenize olanak sağlar. Paycell Kart'ı telefon numaranızla anında aktive edip, para yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Paycell Kart'lar arasında 7/24 para transferi yapabilir ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.


Paycell üzerinden İstanbulkart bozdurma işlemi için Bozumcu Bey adlı bir site bulunmaktadır. Bu site, paycellde bulunan bakiyeyi %50'ye varan oranlarla nakite çevirmenize yardımcı olur.Paycell ile İstanbulkart yükleme işlemi için canlı destekle iletişime geçmeniz yeterlidir. İstanbulkart nakite çevirme işlemleriniz 5-30 dakika içinde onaylanıp hesabınıza gönderilmektedir.


Paycell Kart ile İstanbulkart bozdurma işlemi yapmak için şu adımları izleyebilirsiniz:


1. Paycell Kart'ınızı aktive edin. Eğer Paycell Kart'ınız yoksa, Turkcell mağazalarından veya internet sitesinden satın alabilirsiniz.

2. Paycell Kart'ınıza para yükleyin. Turkcell mağazalarından, banka ATM'lerinden, PTTmatiklerden veya Paycell uygulamasından para yükleyebilirsiniz.

3. Bozumcu Bey sitesine girin ve canlı destekle iletişime geçin. Size iletecekleri istanbulkart numarasına paycell üzerinden yükleme yapın.

4. Bozumcu Bey sitesi size bir komisyon oranı ve ödeme tutarı bildirecektir. Kabul etmeniz halinde, size bir istanbulkart numarası verecektir.

5. Para transferini tamamladıktan sonra, Bozumcu Bey sitesine bilgi verin ve hesap numaranızı paylaşın.

6. Bozumcu Bey sitesi size ödemenizi yapacaktır.


Bu şekilde, Paycell Kart ile İstanbulkart bozdurma işlemini kolayca yapabilirsiniz.





Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



wwww.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.


0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page