top of page

Mobil Ödeme Bozdurma Güvenilir Mi ?

Güncelleme tarihi: 7 Şub 2023

Mobil Ödeme Bozdurma güvenilir mi ? Nelere dikkat etmeliyim.

Mobil ödeme bozdurma işleminde dikkat etmeniz gerekenler nelerdir ?




Mobil ödeme bozdurma işleminin güvenilir olup olmadığı veya nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda internette araştırılmaktadır.

Genelde her kişi kendinde yöntemler geliştirse de aslında dikkat edilmesi gereken hususlar bellidir.


#1 - Mobil ödeme bozdurma güvenilir mi ?


Aslında bu tartışmalı bir konu gibi gözükse de aslında sistem güvenilir fakat bu sistemi istismar edenler de bir hayli fazladır.Dolayısı ile buda genel güveni kırmakta ve işlerini düzgün yapan yerleri ve bozum yapmak isteyenleri bir hayli zor duruma düşürmektedir.


Nasıl anlayabiliriz ?




#2 - Güvenilir olduğunu nasıl anlayabilirim ?


Bir sitenin yada kişinin dolandırıcı olup olmadığını anlamamız gerçekten çok zordur.Çünkü tüm sözler istismara açık ve güven kazanma odaklıdır.Bu yüzden dolandırıcı güven kazanmak için her şeyi yapabilir hatta size vergi levhası bile atabilir.Türk cep ve sabit no bile kullanıyor olabilirler.Bu bile onların dolandırıcı olmadığını göstermemektedir.





#3 - Ne yapmalıyız ?


Bir kaç önemli husus vardır . Anlık wp ekran görüntüsü isteyebilirsiniz .Ödeme yaptığı veya konuşmaya istinaden.Size attığı süre maximum 2 dk 'yı geçmemeli . Küçük işlemler yapın . En düşük 50 TL işlem isteyin . Paranızı yatırırsa devam edersiniz. Son olarak kalbinizin sesini dinleyin.Bozumcu bey olarak amacımız topluma fayda sağlamak olduğu için dolandırıcıların diliyle konuşmayız .



#4 - Fiyat faktörü önemlimidir ?



Fiyat faktörü en önemli kriterdir.120 'ye 100 TL gibi bir oran zaten mantıken imkansızdır.Tüm işlemlerde ortalama %40 civarı operatör kesintisi bulunmaktadır.


#5 - Bozumcu Bey güvenilir mi ?



Bozumcu bey hizmet vermeye başladı tarihten itibaren bir adet bir şikayet bulunmayan hizmet anlamında müşteri odaklı olan en düşük reel komisyon oranı ile hizmet sağlayan güncel kampanyalara erişebileceğiniz kullanıcı odaklı bir platformdur.


Nasıl Yapabilirim ?


Bozumcu bey ile tüm operatörlerden güvenilir şekilde nakit çekmek için kampanyalar sayfamızı ziyaret edebilir veya whatsapp canlı destek hattımızdan destek alabilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page